Mit kérdezz a bébiszittertől? (kattints a képre!)

nanny 155008519_e7023db2cb_m.jpg

Megjelent a könyvem!

FB borítóhoz könyv (281 x 382) (200 x 272).jpg

Dolgozó mami

FIGYELEM, ezen a blogon a kommentelés, kérdezés lehetősége megszűnt, ha kérdésed van, szeretettel várlak az új honlapomon: www. dolgozomami.hu/blog

ÚJ Dolgozó mami honlap!

banner blogponthura.bmp

Utolsó kommentek

Karriertippek és munkajogi tanácsok dolgozó vagy állást kereső kismamáknak, anyukáknak!

2011.02.28. 20:44 Dolgozó mami

Egy beszélgetés

Címkék: dolgozó anya

Ma találkoztam a közeli kávéházban egy anyukával, aki megkeresett az egyik megjelent cikkem alapján. Neki is, mint nekem, "nagyra törő" tervei vannak az anyukák helyzetének segítése céljából, és egy lehetséges együttműködésről beszélgettünk.

Az ő szakterülete nagyon jól kiegészíti az enyémet, és viszont, s így ha összefogunk, többet érhetünk el. Sok szakmai dolgot átrágtunk, és persze nem megtagadva az anyukát magunkban, mindketten megtudtunk sok dolgot a másik magánéletéről. Két gyermeke van, saját bőrén tapasztalta, mit jelent gyerekekkel állás nélkül maradni, vállalkozni, új dologba fogni. Bár először találkoztunk, nagyon gördülékenyen és természetesen folyt a beszélgetés, akár a szakmai terveinkről, céljainkról, dédelgetett kis ötleteinkről volt szó, akár a gyerekeink alvási szokásairól. :-)

Nagyon nagy várakozásokkal tekintek a közös együttműködésünk elé, remélem hogy ti is profitálhattok hamarosan a szaktudásából. Jó tudni, hogy ha az anyukák összefognak, csodás dolgok jöhetnek létre!

 

(photo by copycatko)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgozomami.blog.hu/api/trackback/id/tr752699417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angeli 2011.03.01. 09:06:01

Sok sikert a közös munkához! Kíváncsian várom majd a fejleményeket!!
süti beállítások módosítása