Mit kérdezz a bébiszittertől? (kattints a képre!)

nanny 155008519_e7023db2cb_m.jpg

Megjelent a könyvem!

FB borítóhoz könyv (281 x 382) (200 x 272).jpg

Dolgozó mami

FIGYELEM, ezen a blogon a kommentelés, kérdezés lehetősége megszűnt, ha kérdésed van, szeretettel várlak az új honlapomon: www. dolgozomami.hu/blog

ÚJ Dolgozó mami honlap!

banner blogponthura.bmp

Utolsó kommentek

Karriertippek és munkajogi tanácsok dolgozó vagy állást kereső kismamáknak, anyukáknak!

2011.04.18. 15:30 Dolgozó mami

Részmunkaidős állást keresel anyukaként?

Címkék: egyéb álláskeresés álláshirdetés visszatérés munkába dolgozó anya

 

Igen, tudom, felkeltette a figyelmedet a bejegyzés címe... nem véletlen adtam neki ezt a címet. Nagyon kevés ilyen lehetőség van Magyarországon, ennek sok oka van: nem terjedt el korábban, nem bíznak a munkáltatók a 4 órás dolgozók motiváltságában nem tudják hogyan osszanak meg egy 8 órás munkakört 2 db 4 órásra, és sajnos a fizetések az árakhoz és a megélhetési költségekhez képest nem olyan magasak, hogy hosszú ideig kibírná valaki részmunkaidős fizetéssel... sorolhatnám még. De most van valaki, aki kifejezetten egy ilyen hirdetéseket nyújtó állásportált hozott létre. Mondhatnám anyukabarát munkák anyukáktól... (de a dolog sokkal többről szól...)

A kezdeményezés, a Rész- és Távmunka Centrum egyedülálló a hazai munkaerőpiacon, két anyuka indította el, és mindenképpen több időt és figyelmet fogok szentelni neki a blogomban. Most azonban kérnék tőletek!

Elindultak egy pályázaton, amely munkahely-teremtő ötletek megvalósításáról (is) szól. Ehhez április 22-ig minél több támogatót kell összegyűjtenünk az alábbi facebook linken:
http://href.hu/x/evfk
Kérem, hogy aki megteheti és tetszik neki, hogy elindult a www.resztavmunka.hu oldal, valamint szeretné, hogy beinduljon az eredményes működés, kattintson a hüvelykujjra (Támogasd!). Ugye anyukaként neked is jól jönne az első visszatérő években egy klassz részmunkaidős állás, hogy több időd legyen a csemetédre? Segíts nekik!!!! Rengeteg további ötlete van az alapító két anyukának a honlappal kapcsolatban, amivel bővíthetik, javíthatják azt és amivel segíthetik a célcsoport eligazodását az álláskeresés során.

Tehát kérlek titeket, hogy támogassátok őket azzal, hogy egyet kattintotok a hüvelykujjra, és küldjétek tovább az ismerőseiteknek, hogy ők is megtehessék ugyanezt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgozomami.blog.hu/api/trackback/id/tr972836910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása