Mit kérdezz a bébiszittertől? (kattints a képre!)

nanny 155008519_e7023db2cb_m.jpg

Megjelent a könyvem!

FB borítóhoz könyv (281 x 382) (200 x 272).jpg

Dolgozó mami

FIGYELEM, ezen a blogon a kommentelés, kérdezés lehetősége megszűnt, ha kérdésed van, szeretettel várlak az új honlapomon: www. dolgozomami.hu/blog

ÚJ Dolgozó mami honlap!

banner blogponthura.bmp

Utolsó kommentek

Karriertippek és munkajogi tanácsok dolgozó vagy állást kereső kismamáknak, anyukáknak!

2011.04.04. 09:45 Dolgozó mami

Nyílt napok óvodákban, bölcsődékben!!!

Címkék: óvoda bölcsőde

Munkába idén vissza térni szándékozó anyukák, ne feledjétek, hogy áprilisban, a legtöbb helyen április első két hetében vannak nyílt napok, amikor megnézhetitek a kiszemelt bölcsődéket, óvodákat, a csoportszobákat, a felszerelést, beszélhettek a gondozókkal, dadusokkal, óvónénikkel...

Érdemes most belevágni, mert bizony ahhoz, hogy ősszel helye legyen a csemetének, időben el kell kezdeni a felderítő terepmunkákat. A témához kapcsolódóan hamarosan indítok egy interjúsorozatot is, hogy őszre abszolút felkészült, a témában jártas dolgozó mamik legyetek. Minden héten átbeszélünk egy-egy óvodával kapcsolatos témát egy szakértővel, kezdve az oviválasztással, a reggeli cécó elkerülésével, a beiratkozáson és a beszoktatáson át egészen az olyan apró részletekig, trükkökig, hogy hogyan tudjátok már most felkészíteni a kicsit, hogy örömmel, ne feszültséggel és kínlódással kezdődjön az "óvodai karrierje", mit vigyünk az oviba, vagy mi lesz azzal a babócával, aki eddig bizony csak nyuszis kendővel, anya vállán tudott elaludni.

Természetesen a szakértő a különböző kérdéseitek esetén is rendelkezésre áll, szóval bátran kérdezzetek majd tőle.

 

(photo by Kenny Lam)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgozomami.blog.hu/api/trackback/id/tr662794692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angeli 2011.04.06. 13:33:05

Mi épp ma voltunk bent a bölcsiben kicsit szétnézni, bár nem nyílt nap keretében, csak megbeszéltem a vezetővel, hogy mehetünk. Bent sajnos nem tudtunk lenni, épp takarítás zajlott, de kicsit bekukucskáltunk. Egész jól nézett ki minden, van sok szép játék, rend van, és kint is van hely szaladgálni, játszani, homokozni.

Dolgozó mami 2011.04.07. 21:03:15

@Angeli: Jól hangzik, remélem meg fog felelni a kisasszonynak :-)

Ági
süti beállítások módosítása