Mit kérdezz a bébiszittertől? (kattints a képre!)

nanny 155008519_e7023db2cb_m.jpg

Megjelent a könyvem!

FB borítóhoz könyv (281 x 382) (200 x 272).jpg

Dolgozó mami

FIGYELEM, ezen a blogon a kommentelés, kérdezés lehetősége megszűnt, ha kérdésed van, szeretettel várlak az új honlapomon: www. dolgozomami.hu/blog

ÚJ Dolgozó mami honlap!

banner blogponthura.bmp

Utolsó kommentek

Karriertippek és munkajogi tanácsok dolgozó vagy állást kereső kismamáknak, anyukáknak!

2011.05.16. 09:05 Dolgozó mami

Nyerj ingyenes karrier- vagy munkajogi tanácsadást!

Címkék: egyéb

Tervezgeted, hogy majd valamikor a jövőben - vagy akár hamarosan - visszatérsz újra dolgozni, és nem tudod, hogy mit csinálj, hogyan jelentsd be, mire készülj? Már eleve rettegsz attól, hogy a HR-es közli veled, hogy most nincs munka és inkább maradj továbbra is GYES-en, vagy hogy az orrod alá dugják a közös megegyezést, mert ez "úgyis jobb neked"? Állást keresel anyukaként, és tanács kellene egy jó kis ütős önéletrajz megírásához? És mi a fene egyáltalán az a motivációs levél? Ne törd tovább a fejed...

Ha szerencséd van, leülök veled egy finom kávé és süti mellett 90 perce, és mindent átbeszélünk, ami felmerülhet. Elmondom neked, hogy hogyan térj vissza a szülési szabadságról, mit kell tenned, milyen kifogásokra számíthatsz esetlegesen a munkáltatódtól, hogyan tudsz felkészülni ezekre. Ha már benne vagy az egyeztetési folyamatban, segítek, hogy a legjobb feltételekkel állj újra munkába. Ha alá szeretnék íratni veled a közös megegyezést, vagy közölték veled, hogy ha nem felel meg a felajánlott munka, akkor felmondanak neked, arra is megpróbálunk megoldást találni. Ha állást keresel, közösen megírjuk a teljes pályázati anyagodat, átbeszélem veled, hogy hogyan zajlik egy kiválasztási folyamat, felkészítelek, mikor mire figyelj, és mit válaszolj az "oly diszkrét és abszolút nem diszkriminatív" kérdésekre, mely szerint hány gyermeked van, mekkorák, és kire tudod hagyni őket, ha megbetegednének. Nem tudod mennyi legyen a bérigényed? Ezt is megbeszéljük közösen...

HOGY MIT KELL TENNED EZÉRT?

Nem sokat :-)

1.) Like-old a Facebook-on a Dolgozó mami oldalát --> Itt találod az oldalt (ha nem vagy Facebook tag, regisztrálj gyorsan, 1 perc alatt megvagy vele).

2.) Írj magadról a Nyereményjáték bejegyzéshez hozzászólásban néhány mondatot, például mit dolgoztál korábban, mióta vagy odahaza, hány jövőbeli GDP termelő, potenciális munkavállalót adtál a magyar munkaerőpiacnak (azaz mennyi csemetéd van), és mikor tervezel újra munkába állni, és hogy a munkajogi, vagy a karrier-tanácsadást szeretnéd megnyerni.

ENNYI ELÉG IS, innentől kezdve Fortuna kegyeire bízhatod magad, s már csak izgulnod kell, hogy te legyél az egyik nyertes!

DE!!! Ha meg szeretnéd duplázni az esélyeidet, kérd meg az ismerőseidet, barátaidat, hogy segítsenek neked a következő módon:

1.) Először like-olják a Facebook-on a Dolgozó mami oldalát.

2.) Utána like-olják a te bemutatkozás hozzászólásodat.

A második tanácsadást az fogja nyerni, aki a legtöbb like-ot gyűjti be az ismerőseitől! A nyereményjáték 2011. május 16.-án kezdődik, és egy hétig tart, május 22.-én 24:00-kor zárul (a finish-ben az éjszaka netező anyukák előnyt szerezhetnek :-)! A nyeremény másra át nem ruházható!

A tanácsadást a nyereményjáték lezártát követően egy éven belül veheted igénybe, tehát semmi baj, ha még most nem akarsz újra dolgozni, később is él az ajánlatom!


(photo by Thana Thaweeskulchai)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgozomami.blog.hu/api/trackback/id/tr842894397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása