Mit kérdezz a bébiszittertől? (kattints a képre!)

nanny 155008519_e7023db2cb_m.jpg

Megjelent a könyvem!

FB borítóhoz könyv (281 x 382) (200 x 272).jpg

Dolgozó mami

FIGYELEM, ezen a blogon a kommentelés, kérdezés lehetősége megszűnt, ha kérdésed van, szeretettel várlak az új honlapomon: www. dolgozomami.hu/blog

ÚJ Dolgozó mami honlap!

banner blogponthura.bmp

Utolsó kommentek

Karriertippek és munkajogi tanácsok dolgozó vagy állást kereső kismamáknak, anyukáknak!

2011.02.15. 21:31 Dolgozó mami

Rólam

Címkék: álláskeresés anyaság dolgozó anya karrier tippek anyukáknak

 

Több mint 10 éve foglalkozom emberi erőforrás menedzsmenttel: toborzással, kiválasztással, munkaerő-közvetítéssel, fejvadászattal, személyzetfejlesztéssel, tréningekkel, munkajogi kérdésekkel. Több ezer állásinterjút vezettem, számtalanszor megtapasztalva, mi vezethet sikerre az álláskeresés során. Tapasztalataimra alapozva évek óta tartok különböző tréningeket, előadásokat, szimulált interjúkat, AC-ket álláskeresés témakörben.

Mindig is érdekelt a nők helyzete a munkaerőpiacon, a női karrier titka, az esélyek egyenlősége vagy inkább egyenlőtlensége, ám amióta anya lettem, mindez többszörösen felerősödött. Nap, mint nap látom, hogy mekkora dilemma előtt áll egy fiatal, vagy már nem is annyira fiatal nő, amikor az élete egyik legszebb teendője, a gyermekvállalás-gyereknevelés és az állása biztonsága között habozik, olyan választás elé állítva, ami nem szabadna, hogy előforduljon.
 
Tanácsaimmal, tapasztalatommal segíteni szeretnék minden nőnek, aki boldog anyuka és elégedett, megbecsült munkaerő szeretne egyszerre lenni. Néha szakmai jellegű bejegyzéseket, néha személyesebb témákat fogtok találni a blogomban, hiszen a szakértői énem mellett nem tagadhatom meg magamban az anyukát sem…
 
Neked szól ez a blog,
  • ha dolgozó kismama vagy,
  • ha gyermekeddel vagy odahaza, de nem szeretnéd, ha elfelejtene a munkáltatód, főnököd, és a kollégáid,
  • ha gyermeked mellől újra visszatérnél dolgozni korábbi munkahelyedre, vagy állást keresel,
  • ha már dolgozol, és néha tényleg azon töröd a fejed, hogy mások hogyan képesek permanensen mosolyogva dolgozni és gyereket nevelni, oviba, bölcsibe, iskolába szaladni, tökéletes házi tündérként bevásárolni, főzni, mosni, takarítani…
 
… mert mindannyian dolgozó mamik vagyunk.
 
 
Repka Ágnes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgozomami.blog.hu/api/trackback/id/tr952664009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angeli 2011.02.17. 11:19:58

Nem is mesélted!!! Ahogy időm engedi, végigolvaslak! Nagyon tetszik a kezdeményezés és érintettként én is csak teljesen támogatni tudom!! Puszi!

Dolgozó mami 2011.02.17. 14:56:32

@Angeli: Köszönöm, még nem hogy gyermekcipőben, de tutyiban jár a blogocska, de nagyon sok tervem van, szóval elkél minden támogatás!

Vanami 2011.02.20. 22:27:40

Siaaa!
Regeltem végre, olvasok szorgalmasan:o)
Szeretnék táppénz-betegszabi témakörről is olvasgatni majd. Köszke
Sok sikert!

Dolgozó mami 2011.02.21. 12:00:07

Szia, lesz táppénz-betegszabi téma is, hamarosan! Írd meg pontosan, mi érdekel ezen belül, esetleg konkrét esetet is felvethetsz, és igyekszem mihamarabb összefoglalni egy jó kis cikkben a tudnivalókat!

Shadearmy. 2011.02.21. 20:28:32

Itt is megköszönöm egy másik cikkedben a válaszokat.
Folyamatosan olvasni fogom a cikkeket.
süti beállítások módosítása